sidehode

September 27, 2021

Besøk oss på HazardEx 2021

Kom og hils

CompEx stiller ut på Hazardex 2021 konferanse og utstilling 6. og 7. oktober. Arrangementet som arrangeres på Majestic Hotel, Harrogate, tar sikte på å styrke og utvide fagfellesskapet som søker den siste bransjens etterretning og informasjon om prosessikkerhetsrelaterte temaer. Delegater vil få tilgang til en rekke workshops, gratis seminarinnhold og delta på en nettverksmiddag og prisutdeling. Alle disse gir den perfekte plattformen for aktuell diskusjon og deling og læring om viktige bransjenyheter og utviklinger.

I tillegg gir en gratis deltakelse en mulighet til å oppdage mer om produktene og tjenestene som tilbys av ledende selskaper i farlige områder, inkludert CompEx.

Hvis du deltar, kan du besøke oss på standen vår (nr. 32).

For å finne ut mer om HazardEx 2021 besøk https://www.hazardex-event.co.uk/

Tilbake til toppen av siden