sidehode

Juli 20, 2021

Vi snakker språket ditt

Har du hørt? CompEx-nettstedet er nå tilgjengelig for visning på flere språk. CompEx-nettstedet er utviklet som svar på etterspørsel fra både internasjonale og lokale markeder, og kan nå vises på aserisk, kinesisk (forenklet), nederlandsk, engelsk, norsk og russisk.

Huw Bement, direktør i CompEx, sa: “Her på CompEx er vårt overordnede mål å forbedre sikkerhet og kompetanse på arbeidsplassen, både globalt og i bransjen. Introduksjonen av å få tilgang til nettstedet vårt på en rekke forskjellige språk strømmer direkte inn i dette målet, ettersom det gjør CompEx og våre kvalifikasjoner mer tilgjengelig for et bredere spekter av mennesker og oppmuntrer til videre bruk av kursene våre. "

For å få tilgang til nettstedet på et annet språk, besøk bare hjemmeside og klikk på rullegardinfanen for språk øverst til høyre.

Tilbake til toppen av siden