sidehode

Juli 15, 2021

CompEx lanserer vurderinger på Azeri for EX01-EX04 gass og damp

Sertifiseringsorgan, CompEx, tilbyr nå vurderinger på aserisk for sitt ledende kurs, Ex01-Ex04 Gas and Damp, for å gjøre kvalifiseringen enda mer tilgjengelig.

For tiden tilgjengelig som en online vurdering på engelsk, kinesisk og koreansk, utvider CompEx omfanget av språk som tilbys i sine Ex01-Ex04-vurderinger ved å lansere det på aserisk. Denne utviklingen har vært en respons på etterspørselen drevet av både internasjonale og lokale markeder, og ved å introdusere Azeri gjør det flere mennesker i stand til å gjennomføre og fullføre den fem dagers gass- og dampkvalifiseringen.

CompEx Ex01-Ex04-gass- og dampkvalifiseringen er et fem-dagers kurs som er egnet for praktiserende elektro- eller instrumentteknikere som er involvert i installasjon, inspeksjon og vedlikehold av sertifisert elektrisk elektrisk utstyr på steder der gasser og damp potensielt kan skape et farlig område.

Huw Bement, direktør i CompEx, sa: ”Til slutt er vårt mål å forbedre sikkerhet og kompetanse på arbeidsplassen globalt og i bransjen. Tiltaket for å utvide omfanget av språk vi tilbyr våre vurderinger på, spiller en nøkkelrolle i dette målet. Ikke bare støtter lanseringen av vår populære Ex01-Ex04-vurdering på asiatiske behovene til vårt internasjonale marked, så vel som våre registrerte CompEx-sentre lokalt, det oppfordrer også til opptak av eksterne kurs som vår Ex Foundation-kvalifisering der det ikke er noe praktisk element , på tvers av nye og potensielle land. Vi ser frem til å kunngjøre lanseringen av flere språk de neste månedene. ”

Tilbake til toppen av siden