sidehode

April 22, 2021

CompEx gir sikkerhet under Covid-19 med lansering av en ny vurdering

CompEx fortsetter å støtte opplæringssentre og utøvere under den pågående Covid-19-pandemien med innføringen av det delvise vurderingsprogrammet.

Partial Assessment Program, et midlertidig tiltak utviklet på grunn av den pågående pandemien, gjør det mulig for sertifiserte utøvere som ikke kan delta på et CompEx-treningssenter på grunn av Covid-19, å søke om en erklæring om delvis vurdering (SoPA). Dette gir igjen en arbeidsgiver en viss forsikring om at et individ har opprettholdt et nivå av kjernekunnskap knyttet til trygt arbeid i eksplosive omgivelser.

For å motta en SoPA, må godkjente søkere til det delvise vurderingsprogrammet bestå en tidsbestemt flervalgseksamen for å demonstrere sin kunnskap om sikker arbeid i eksplosive atmosfærer. Den korte, åpne boken onlineeksamen overvåkes eksternt av utøverens valgte opplæringssenter og består av 32 spørsmål besvart over 50 minutter. SoPA er da gyldig i tolv måneder fra eksamensdatoen.

Huw Bement, direktør i CompEx, sa: “Vi erkjenner at selv om noen regioner ser forbedringer, er den globale situasjonen som et resultat av Covid-19 forskjellig for hvert område og land. Lokale sperrer og reisebegrensninger kan derfor gjøre det vanskelig for noen utøvere å få tilgang til opplæringssentre, og hindrer dem i å fullføre en fullstendig vurdering av kompetansevalidering. Selv om SoPA ikke erstatter en CompEx-sertifisering, har det delvise vurderingsprogrammet blitt introdusert som et midlertidig tiltak for å støtte opplæringssentre og utøvere som krever ny sertifisering i denne vanskelige tiden. "

Partial Assessment Program gjelder kun for hele CompEx-kurset (Ex01 - Ex04) og det kortere Refresher (Ex01R - Ex04R) -kurset. Bare godkjente søkere som har bestått eksamen i delvis vurderingsprogram og som har gyldig CompEx-sertifikat eller sertifikatforlengelse, får tildelt SoPA.

Sertifiserte utøvere kan søke om delvis vurderingsprogram gjennom deres foretrukne CompEx opplæringssenter ved å fylle ut skjemaet for delvis vurdering program (JTL904 SoPA). For mer informasjon, besøk www.compex.org.uk/partial-assessment-programme/.

Tilbake til toppen av siden