sidehode

April 6, 2021

CompEx utnevner ny Assessment Design Manager

CompEx er glade for å ønske velkommen til vår nye Assessment Design Manager (ADM), Zac Cheek, som vil være ansvarlig for utviklingen av relevante, gyldige og egnede kompetanseordninger for fremtidige behov i industrien.

I samarbeid med våre emneeksperter vil Zac også utvikle vurderingsstrategien og innholdet for CompEx-sertifiseringsordningen.

Etter å ha jobbet i flere år som ungdomsskolelærer, flyttet Zac deretter inn i kvalifikasjonssektorene som inkluderte arbeid for store organisasjoner som Pearson, og hadde tilsyn med ulike britiske og internasjonale kvalifikasjoner.

Zac kommenterer: “Evalueringsdesign har vært et sentralt fokus gjennom hele karrieren, særlig rundt etableringen av nye kvalifikasjoner og gjennomgang av eksisterende vurderingsstrategier. Jeg har også erfaring med å lage sluttpunktvurderinger for lærlingstandarder og kvalitetssikringsprosessen for kvalifisering og vurdering, opprettelse og levering.

“Senest var jeg leder for kvalifikasjoner for en stor veldedighet og ledet teamet mitt gjennom flere kvalifikasjons- og vurderingsgjennomganger, inkludert oppretting av tildelingsorganisasjonsprosesser for å sikre at de oppfylte myndighetskravene. Min tidligere erfaring har bare bidratt til å skjerpe mitt fokus, og jeg gleder meg nå veldig til min nye rolle som ADM i CompEx. ”

Huw Bement, direktør for CompEx, sa: “Det er en merkelig tid å starte en ny jobb under pandemien, men Zac er imidlertid en naturlig passform for virksomheten og en smart og tilpasningsdyktig person som jeg er sikker på vil møte utfordringen. Vi er veldig glade for at Zac ble med på teamet vårt, og vi ønsker ham en lys fremtid i CompEx. ”

 

Assessment Design Manager (ADM), Zac Cheek

Tilbake til toppen av siden