sidehode

Mars 30, 2021

Erklæring fra CompEx-sertifiseringsorgan om Covid-19-situasjon (26-04-21)

Publisert 17. mars 2020
Oppdatert 27. mars, 13. mai, 01. juli og 18. september 2020
Oppdatert 9. desember 2020

Oppdatert 30. mars 2021

Sist oppdatert 26. april 2021 - 11:00

SERTIFIKATUTVIDELSESORDNINGEN ER SLUTT

Ordningen for CompEx-sertifikatutvidelse ble avsluttet 31st mars 2021. Imidlertid kan CompEx-sertifikatinnehavere sjekke om de er kvalifiserte til å søke om Delvis vurderingsprogram hvis de ikke får tilgang til et CompEx-treningssenter for ny sertifisering på grunn av Covid-19. Godkjente søkere som består eksamenen for delvis vurdering, vil bli tildelt en erklæring om delvis vurdering (SoPA) som er gyldig i tolv måneder fra den første vurderingen. 

 For mer informasjon om det delvise vurderingsprogrammet, se Spørsmål og svar.

Delvis vurderingsprogram

Etter våre tidligere kunngjøringer angående sertifikatutvidelser, vær oppmerksom på at vi vil lansere den nye Delvis vurderingsprogram i løpet av de neste ukene (w / c 5. april 2021).

Partial Assessment Program er en ny, midlertidig rute for resertifisering. Dette midlertidige tiltaket er utviklet for å bedre håndtere resertifiseringsprosessen under den pågående pandemien. Ytterligere detaljer vil bli lastet opp til dette nettstedet neste uke, og mer informasjon sendes snart til treningssentre. Vennligst kom tilbake snart.

Bakgrunn

Etter den siste kunngjøringen fra den britiske regjeringen, gir vi ytterligere råd til arbeidsgivere og kandidater angående våre Sertifikatutvidelsesprosess.

For arbeidsgivere med kandidater der sertifikater utløper eller skal utløpe, vårt råd er fortsatt å foreta en risikovurdering mot kandidatens kompetanse til å dekke sine forpliktelser for å bruke sertifikater utover utløpsdatoen og til et nytt sertifikat er oppnådd. Vi fortsetter å erkjenne de eksepsjonelle omstendighetene industrien står overfor, og anser at avbøting i denne forbindelse normalt kan oppnås ved å sikre at et Refresher-kurs formelt er booket hos et CompEx-treningssenter.

Internasjonalt er utbruddet fortsatt på forskjellige stadier. For det formål forblir CompEx sertifiseringsorgan åpent og vil fortsette å gi administrasjonsstøtte til CompEx opplæringssentre, arbeidsgivere og kandidater. Vi har også sørget for at teamet vårt kan fortsette å jobbe hjemmefra. Vi vil imidlertid oppfordre arbeidsgivere og kandidater til å kontakte deres foretrukne opplæringssenter i første omgang. Vi anerkjenner imidlertid at noen sentre fortsatt kan være stengt og har begrenset kapasitet til å svare på henvendelser.

 

Sertifikatutvidelsesprosess

Som tidligere nevnt, kan arbeidsgivere og kandidater oppdage at de ikke kan delta på kurs på grunn av Covid-19-utbruddet. Denne utvidelsesprosessen gjelder kandidater hvis sertifikat skyldes eller nylig er utløpt. Følgende situasjoner kan føre til at kandidater ikke kan delta på et oppfriskningskurs eller noen omgangsvurderinger:

  • Regjeringen, lokale myndigheter eller kandidatens arbeidsgiver har innført reisebegrensninger, selvisolering ("lockdown"), har avlyst alle arrangementer eller har stengt alle utdanningsinstitusjoner.
  • Kandidaten har fått diagnosen og får behandling for Covid-19 eller er i isolasjon.
  • Treningssentre er stengt, har avlyst kurs på grunn av Covid-19 eller har begrenset tilgjengelighet og kapasitet på grunn av gjennomføring av sosiale distansetiltak.
  • En kandidats tidligere reisehistorie betyr at de har blitt nektet innreise til et CompEx-treningssenter.

Denne sertifikatutvidelsesprosessen gjelder fortsatt de sertifikatene som har en utløpsdato fra 17. mars 2020 til 31. mars 2021, eller til kandidatene som skal komme tilbake til eventuelle vurderinger. Gitt at de fleste sentrene nå er åpne eller har umiddelbare planer om å åpne, forventer vi at kandidater der det er mulig har gjort en kursbestilling før deres normale eller tidligere utvidede sertifikat utløper. Sertifikatutvidelsesprosessen bare gjelder kandidater som er i stand til å bevise til sertifiseringsorganets tilfredshet at de av grunnene beskrevet ovenfor ikke har vært i stand til å sikre en kursbestilling.

 

Forlengelsesperioden

Hvis en forlengelse gis, vil den forlenge utløpsdatoen med tre måneder fra den opprinnelige utløpsdatoen. For eksempel vil en original utløpsdato 3. oktober utvides til 3. januar 2020. Enhver fremtid sertifiseringen starter fra den opprinnelige utløpsdatoen, så det er ingen fordel i å forsinke re-sertifiseringen. Dette gjelder ethvert kurs der det tidligere er gitt sertifikatutvidelse.

 

Søknadsprosess

Arbeidsgivere og selv sponsede kandidater bør skrive til info@compex.org.uk med følgende detaljer:

  • Arbeidsgivernavn, navn på arbeidsgiver, stilling og kontaktinformasjon
  • Fullt navn på alle kandidater og CompEx-sertifikatnummer, kandidatkontaktinformasjon (telefon og e-post) sammen med sertifikatets utløpsdato (er)
  • Navnet på ditt foretrukne CompEx-treningssenter
  • Bevis (etter behov) på hvorfor du ikke klarer å sikre en kursbestilling

Ved å sende inn en anmodning om forlengelse bekrefter arbeidsgiveren eller kandidaten at årsaken skyldes forhold knyttet til Covid-19-utbruddet. All kontaktinformasjon som deles med CompEx-sertifiseringsorganet, må gjøres med uttrykkelig tillatelse fra den aktuelle personen. Personlig informasjon vil bare bli brukt til forhold i forbindelse med sertifisering. Se personvernreglene for mer informasjon (https://www.compex.org.uk/media/2195/jtl960-rev-4-compex-privacy-policy.pdf).

 

Tidsperiode

CompEx-sertifiseringsorganet vil fortsette å overvåke situasjonen. Denne sertifiseringsutvidelsesprosessen vil forbli på plass inntil videre og vil bli vurdert månedlig.

Vær oppmerksom på at en utvidelse gis basert på utsatt vurdering av kompetanse og er underlagt vellykket validering av kompetanse før utvidelsesdatoen for utvidelsen. Det er fortsatt ansvaret for arbeidsgivere og kandidater å sørge for at CompEx-kurs eller re-siteter blir booket og fullført i tide.

 

forespørsler

Hvis du har øyeblikkelige henvendelser og ikke er i stand til å få tak i ditt foretrukne CompEx-treningssenter, kan du kontakte oss via e-post på info@compex.org.uk.

Tilbake til toppen av siden