sidehode

Mars 1, 2021

ExF -vurdering

CompEx lanserer nytt online kurs

CompEx har fortsatt å tilpasse seg den pågående pandemien ved å utvikle et mer fleksibelt middel for å få tilgang til ExF CompEx Foundation Course.

For å sikre at profesjonell utvikling fremdeles kan gjennomføres, kan den nye eksterne versjonen av ExF-vurderingen nå fullføres på nettet i komfort og sikkerhet til elevens hjem eller arbeidssted. Det teoribaserte kurset, som tar mellom en og to dager å fullføre, er egnet for teknisk og ikke-teknisk personell. Den er designet for å gi en introduksjon i potensielt eksplosive miljøer hvor gasser, damper og støv er til stede.

Det fleksible nettkurset krever ikke dedikert programvare. Eleven vil motta en weblink og nøkkelkode via e-post for å delta i eksamen. Elevene får tildelt et dedikert CompEx-senter, som vil overvåke dem under eksamen ved hjelp av videokonferanser for å sikre at de nødvendige reglene blir fulgt.

Huw Bement, direktør i CompEx, sa: “Siden utbruddet av Covid-19 har mange treningssentre tilpasset seg pandemien ved å tilby online undervisning ved hjelp av videokonferanser og virtuelle klasseromsplattformer. For å støtte dette er vi glade for å nå lansere vår første nettbaserte vurdering og gi en fullstendig helhetlig læreropplevelse. Stiftelsessertifikatet er et av de mest populære, så vi håper disse nyhetene blir godt mottatt og oppfordrer flere arbeidsgivere til å dra nytte av dette fleksible kurset og vurderingen.

“ExF er en fin måte å gi ansatte grunnleggende bevissthet og forståelse for de viktigste aspektene ved å jobbe i og rundt farlige områder. Siden det ikke er noe praktisk element i dette korte kurset, betyr det at både instruksjonen og vurderingen effektivt kan gjennomføres eksternt. Den tilpasningsdyktige levering og eksamen på nettet av dette kurset er ikke bare fordelaktig for elever, da det gir fleksibilitet i disse usikre tidene, men lar også sentrene våre fortsatt kjøre kurs og ta imot kandidater, ettersom det ikke er behov for at de er på stedet.

For mer informasjon om ExF Foundation-kurset og for å registrere din interesse, besøk https://compex.org.uk/qualifications/ex-f-foundation-certificate/.

Tilbake til toppen av siden