sidehode

Januar 26, 2021

IntroEx

Hva vet du om Ex-sikkerhet?

CompEx lanserer nytt kunnskaps- og bevissthetsverktøy

Sertifiseringsorgan, CompEx, har utviklet IntroEx, et nytt, gratis digitalt kunnskaps- og bevissthetsverktøy for å teste individets grunnleggende forståelse av eksplosive (Ex) atmosfærer.

Innholdet i IntroEx er vert på våre nettsider, og er fritt tilgjengelig for alle og passer for et bredt spekter av brukere, fra arbeidsgivere som opererer i Ex-miljøer til ikke-teknisk personell som trenger forståelse for Ex essensielle.

IntroEx gir brukerne en oversikt over noen av de grunnleggende prinsippene for eksplosive atmosfærer og tar omtrent 20 minutter å fullføre. Innholdet dekker fem elementer, inkludert 'Hva skaper brann eller eksplosjon?' og 'Eksempler på vanlige antennelseskilder'.

Huw Bement, direktør for CompEx, sa: “Selv om CompEx tilbyr kvalifikasjoner for å støtte et bredt spekter av sektorer og jobbroller, er det fortsatt spørsmålet om hvor godt organisasjoner og deres ansatte forstår det grunnleggende om Ex-sikkerhet. Det er viktig for alle ansatte fra organisasjoner som opererer innenfor disse miljøene å ha en grunnleggende forståelse av Ex. IntroEx er designet for å gjøre den ekstremt tilgjengelig for alle som er nye i eksplosive atmosfærer. Elever kan også bruke dette verktøyet som pre-læringsmateriell hvis de skal delta på et CompEx-kurs.

“Utviklingen av IntroEx sammenfaller med vår nåværende" Get Smart "-kampanje som fokuserer på å fremme hvordan Foundation-kvalifiseringen vår hjelper kandidater til å forbedre forståelsen av Ex-sikkerhet og forskrifter. Gjennom det nye året vil vi fremme IntroEx for å målrette mot nye sektorer og øke Ex-forståelsen, som vi igjen håper vil komme hele sektoren til gode. ”

For mer informasjon om IntroEx besøk www.compex.org.uk/industry/understanding-ex-safety.

bakgrunn

IntroEx

Få tilgang til CompEx kunnskaps- og bevissthetsverktøy.

Tilbake til toppen av siden