sidehode

Januar 20, 2021

Øyeblikkelig sertifikatbekreftelse

CompEx lanserer nytt verktøy for å umiddelbart bekrefte sertifikater

 

CompEx har lansert et nytt, sikkert nettverktøy som gjør det mulig for brukere å umiddelbart sjekke om de ansatte er sertifiserte for å jobbe i potensielt farlige miljøer.

Det nye og forbedrede 'SertifikatbekreftelseMed verktøyet kan arbeidsgivere sikkert verifisere om de ansatte er sertifiserte i sanntid. Dette umiddelbare svaret for å verifisere om et sertifikat er aktuelt, er ikke bare praktisk, men sørger også for konsistens ved å fjerne rom for feil ved dataregistrering.

Verktøyet krever at brukerne oppgir riktig informasjon om sertifikatinnehaveren for å gi en nøyaktig øyeblikkelig respons. Brukerne må ha en kamp mot fire data; sertifikatinnehaverens navn og nummer, sertifiseringsdato og utløpsdato. I tillegg anbefaler verktøyet også hvilke moduler en sertifikatinnehaver er sertifisert for, og advarer om et sertifikat er utløpt, ugyldig eller ikke funnet.

Huw Bement, direktør for CompEx, sa: “Å rekruttere medarbeidere som er godkjent for kjernekompetanse er viktig for organisasjoner som jobber i potensielt farlige miljøer. Imidlertid er timing nøkkelen, ettersom en forsinkelse i verifiseringen av et sertifikat kan bety at en ansatt ikke har den nødvendige godkjenningen for å starte arbeidet, noe som igjen kan ha en påkjøringseffekt for et samlet prosjekt - både økonomisk og tidsmessig.

"Vi er sikre på at vårt nye" Certificate Verification "-verktøy vil gi brukerne virkelig verdi og bekvemmelighet. I stedet for å fylle ut skjemaer og sende en kopi av sertifikatet via e-post, som tidligere kreves, vil det nye verktøyet tillate dem å umiddelbart og nøyaktig verifisere om sertifikatet er gyldig ”.

For mer informasjon om CompEx og for å få tilgang til det nye sertifikatverifiseringsverktøyet, besøk verification.compex.org.uk.

Tilbake til toppen av siden