Vi er glade for å lansere vårt nydesignede nettsted. Det nye nettstedet er fullt responsivt, noe som gjør det mer fleksibelt for deg å bruke på en stasjonær, bærbar PC eller mobiltelefon. Vi har også forbedret nettstednavigasjonen for å hjelpe deg med å finne informasjonen du trenger raskere og enklere. 

I tillegg til å fremme sikkerheten på arbeidsplassen i kraftproduksjon (olje og gass), har vi utvidet vårt fokus til farmasøytisk, næringsmiddelindustri, kjemisk industri og treforedlingsindustri, for å sikre de som arbeider i atmosfærer der brennbare gasser, tåke eller damp eller brennbare organiske stoffer. støv produseres kan fungere trygt og kompetent.

I tillegg, som medlem av JTL Group Vi har innlemmet Group-merkevaren på hele nettstedet for å gjenspeile vårt forhold til JTL og Develop Training. 

Vi setter pris på din mening, så vær så snill kontakt oss for å fortelle oss hva du synes om nettstedet - alle kommentarer og tilbakemeldinger er velkomne. Gi oss også beskjed hvis du ikke finner noe eller ønsker å komme med forslag til ny informasjon eller emner. 

Hvis du vil registrere din interesse hos CompEx, vennligst fyll ut vår spørreskjema.

I mellomtiden, mange takk for din kontinuerlige støtte, og vi håper du liker å utforske nettstedet.