Huw Bement, CompEx-direktør

Siden jeg begynte i CompEx i januar 2020 som administrerende direktør, har jeg begynt å se på hvordan vi veileder ordningen gjennom neste fase av reisen. Vi har en utrolig arv som spenner over de siste 25 årene, og jeg er opptatt av at vi sørger for at vi oppfyller behovene til alle våre interessenter i mange år fremover. Som nykommer i opplærings- og sertifiseringsindustrien vil jeg bruke bakgrunnen min innen salg og markedsføring for å utnytte vår tekniske kompetanse for å øke vår rekkevidde og støtte forbedringer av standarder og sikkerhet.

Covid19-pandemien har betydd at tiden min har begynt under eksepsjonelle omstendigheter. I løpet av denne tiden har oppmerksomheten min hovedsakelig vært rettet mot å iverksette passende tiltak for å støtte sentre, kandidater og arbeidsgivere. Helse og velvære er avgjørende, og den siste måneden har hele CompEx-teamet jobbet hjemmefra. Vi holder åpent gjennom hele Covid-19-utbruddet, så vennligst gi oss beskjed om hvordan vi kan hjelpe.

I skrivende stund er alle våre treningspartnere stengt. Jeg vet at mange av dere gjennomgår situasjonen regelmessig. En viktig beslutning vi har tatt for å hjelpe våre interessenter har vært å etablere en sertifikatforlengelsesprosess. Dette betyr at CompEx-utøvere kan søke om forlengelse på tre måneder hvis sertifiseringen deres utløper. Ytterligere detaljer om søknad om utvidelse finner du på vår hjemmeside.

Vårt råd til arbeidsgivere og enkeltpersoner er at de skal kontakte deres foretrukne opplæringssenter for å ombooke kurs så snart som mulig. Vi holder på med å vurdere situasjonen, spesielt ettersom den britiske låsingen vil fortsette i noen tid, og vi vil utvide 30th Dato for juni 2020 om nødvendig.

Jeg vet at situasjonen forblir utrolig flytende. Til tross for utvidelsen av den britiske låsingen, har pressedekningen skiftet mot hvordan økonomien kan bli normal. Jeg forstår også at regjeringens svar varierer betydelig over hele verden, men jeg håper vi snart kan se noe lys ved enden av tunnelen.

Jeg var i stand til å møte flere av våre senterpartnere i kortvinduet før COVID, og ​​jeg har blitt rammet av deres virkelige følelse av lidenskap, høyt teknisk ekspertise og ønske om å se ordningen forbedre og utvikle seg. Jeg har også snakket med noen arbeidsgivere, og selv om vi har et solid merkevare bak oss, må vi utvikle en klar strategi som vil oppfylle vårt formål å støtte og fremme sikkerhet på arbeidsplassen ved å sertifisere personlig kompetanse, i alle bransjer med potensielt eksplosive atmosfærer. Jeg gleder meg til å dele ideene våre og høre tankene dine i en ikke altfor fjern fremtid.

Til slutt er det helt klart noen områder som vi trenger å forbedre, og balansen i vurderingen for Ex01R-04R Refresher er et eksempel som fortsatt er under vurdering. Det er mer informasjon om dette i nyhetsbrevet, og jeg synes det er viktig at vi oppretter en dialog med våre interessenter, forklarer vår tenkning og er gjennomsiktige i våre handlinger.