pagina hoofd

15 juli 2021

CompEx lanceert beoordelingen in Azeri voor EX01-EX04 Gas en Dampen

Certificatie-instelling CompEx biedt nu beoordelingen in Azeri aan voor zijn toonaangevende cursus, Ex01-Ex04 Gas and Vapours, om de kwalificatie nog toegankelijker te maken.

CompEx is momenteel beschikbaar als online assessment in het Engels, Chinees en Koreaans en breidt het aantal talen dat wordt aangeboden in zijn Ex01-Ex04 assessments uit door het in het Azeri te lanceren. Deze ontwikkeling is een reactie op de vraag die wordt gedreven door zowel internationale als lokale markten, en door de introductie van Azeri stelt het meer mensen in staat om de vijfdaagse kwalificatie Gas en Dampen te volgen en te voltooien.

De CompEx Ex01-Ex04 Gas en Dampen kwalificatie is een vijfdaagse cursus die geschikt is voor praktiserende elektrotechnici of instrumenttechnici die betrokken zijn bij het installeren, inspecteren en onderhouden van gecertificeerde Ex elektrische apparatuur op locaties waar gassen en dampen potentieel een gevaarlijke omgeving kunnen creëren.

Huw Bement, directeur bij CompEx, zei: “Uiteindelijk is ons doel om de veiligheid en competentie op de werkplek wereldwijd en in de hele industrie te verbeteren. De stap om de reikwijdte van de talen waarin we onze beoordelingen aanbieden uit te breiden, speelt een sleutelrol in deze doelstelling. De lancering van onze populaire Ex01-Ex04-beoordeling in Azeri ondersteunt niet alleen de behoeften van onze internationale markt, evenals onze geregistreerde CompEx-centra ter plaatse, het stimuleert ook het gebruik van cursussen op afstand, zoals onze Ex Foundation-kwalificatie waar er geen praktisch element is , in nieuwe en toekomstige landen. We kijken ernaar uit om de komende maanden de lancering van extra talen aan te kondigen.”

Terug naar de top van de pagina