pagina hoofd

6 april 2021

CompEx benoemt nieuwe Assessment Design Manager

CompEx verwelkomt onze nieuwe Assessment Design Manager (ADM), Zac Cheek, die verantwoordelijk zal zijn voor de ontwikkeling van relevante, geldige en geschikte competentieschema's voor de toekomstige behoeften van de industrie.

Zac werkt nauw samen met onze Subject Matter Experts en zal ook de beoordelingsstrategie en inhoud voor het CompEx-certificeringsprogramma ontwikkelen.

Na een aantal jaren als leraar op een middelbare school te hebben gewerkt, stapte Zac vervolgens over naar de kwalificatiesectoren, waaronder werken voor grote organisaties zoals Pearson, waar hij toezicht hield op verschillende Britse en internationale kwalificaties.

Zac merkt op: “Het ontwerp van beoordelingen is gedurende mijn hele carrière een belangrijk aandachtspunt geweest, met name rond het creëren van nieuwe kwalificaties en het herzien van bestaande beoordelingsstrategieën. Ik heb ook ervaring met het maken van eindpuntbeoordelingen voor leerlingnormen en het kwaliteitsborgingsproces voor kwalificatie en beoordeling, creatie en levering.

“Onlangs was ik hoofd kwalificaties voor een grote liefdadigheidsinstelling en leidde mijn team door verschillende kwalificatie- en beoordelingsbeoordelingen, waaronder het opzetten van de toekenningsorganisatieprocessen om ervoor te zorgen dat ze aan de wettelijke vereisten voldeden. Mijn eerdere ervaring heeft mijn focus alleen maar aangescherpt en ik kijk nu echt uit naar mijn nieuwe rol als ADM bij CompEx.”

Huw Bement, directeur van CompEx, zei: "Het is een vreemde tijd om tijdens de pandemie een nieuwe baan te beginnen, maar Zac past van nature bij het bedrijf en is een slim en flexibel persoon waarvan ik zeker weet dat hij de uitdaging aan zal gaan. We zijn erg blij dat Zac ons team komt versterken en we wensen hem een ​​mooie toekomst bij CompEx.”

 

Assessment Design Manager (ADM), Zac Cheek

Terug naar de top van de pagina